Nieuwe LEGO Icons Corvette onthuld

News
maandag, 03 juli 2023 om 16:00
LEGO heeft weer een nieuwe set onthuld. Dit keer kun je je eigen Corvette met de iconische steentjes bouwen.
De LEGO Icons Corvette 10321 is gebaseerd op de Corvette uit 1961 en bestaat uit 1210 steentjes. Natuurlijk kun je kiezen voor een open of een gesloten dak. Volgens LEGO bevat het bouwpakket een hoop originele details. Op zijn website schrijft het bedrijf het volgende over de set:
‘’Dit indrukwekkende replicamodel bevat diverse authentieke kenmerken, waaronder een motorkap en kofferbak die open kunnen, een gedetailleerde motorruimte met een draaiende radiatorventilator en een echt werkende trekstangbesturing. Verwijder het dak voor toegang tot het gedetailleerde interieur met rem-, koppelings- en gaspedalen, versnellingspook, radio, achteruitkijkspiegel en werkende besturing.’’
Uiteindelijk wordt de auto 10 cm hoog, 32 cm lang en 14 cm breed. Je kunt de auto dus vrijwel overal in je huis neerzetten om te bewonderen. Het pakket wordt geleverd met drie kentekenplaten.
De LEGO Icons Corvette is overigens niet het eerste automodel dat LEGO uitgeeft. Zo kun je ook je eigen Chevrolet Camaro en Land Rover Classic Defender 90 bouwen. Bekijk op de website van LEGO alle auto- en voertuigensets voor volwassenen.

Wanneer kun je de LEGO Icons Corvette bestellen?

De LEGO Icons Corvette 10321 komt op 4 augustus uit en kost 149,99 euro. Ben je een LEGO VIP? Dan kun je de set al op 1 augustus bestellen.