Nieuwe Jurassic World in de maak die volgende 'era' moet lanceren

News
dinsdag, 23 januari 2024 om 11:00
jurassic world dominion st 3 jpg sd high copyright 2021 universal studios and storyteller distribution lcc all rights reservedf1654868424
Universal Pictures is nog niet klaar met de Jurassic World-franchise. Volgens The Hollywood Reporter is er namelijk een nieuwe film in de maak.
Na Jurassic World Dominion leek het klaar te zijn met de films over dinosauriërs. Net zoals de Jurassic Park-trilogie waren er ook drie films van Jurassic World, die samen het verhaal leken af te sluiten. Maar Universal Pictures komt toch nog met een nieuwe film in de reeks, zo weet het doorgaans zeer betrouwbare The Hollywood Reporter te melden.
Voor de nieuwe film heeft Universal Pictures weer David Koepp weten te strikken om het script te schrijven. Koepp was eerder ook verantwoordelijk voor het script van de originele Jurassic Park en Jurassic Park: The Lost World. Het script zou al dusdanig geliefd zijn bij de studio dat er wordt gesproken over een releasedatum in 2025, al is er nog geen regisseur aangesteld.
Producent Frank Marshall zal, net zoals met de eerste Jurassic World-films, het project overzien. Steven Spielberg, de regisseur van het origineel, zal als executive producer dienen via zijn bedrijf Amblin Entertainment.

Een nieuwe era voor Jurassic World

Er zijn nog geen details bekend over het verhaal voor de nieuwe film, maar het lijkt erop dat we Chris Pratt en Bryce Dallas Howard niet terug zullen zien als Owen en Claire. Bronnen hebben namelijk aan The Hollywood Reporter laten weten dat de nieuwe Jurassic World moet zorgen voor ‘een nieuwe era’ voor de films. Het lijkt er dus op dat we een volledig nieuwe cast gaan krijgen.

Populair Nieuws