‘Geliefde RPG’s staan gepland voor Switch 2’

News
dinsdag, 23 januari 2024 om 11:30
20211005 switcholed8f1633465772
Vrijwel iedereen verwacht dit jaar een Switch 2">Nintendo Switch 2 te zien, al dan niet met een andere naam. Maar zoals elke console heeft de opvolger van de Switch ook games nodig. Een schijnbaar betrouwbare leaker beweert nu dat twee geliefde titels op de planning staan voor de nieuwe Nintendo-console.
Er staan al wat mooie games op het programma voor de Nintendo Switch in 2024. Maar veel fans staan op de uitkijk voor een nieuwe console. Die is nog niet onthuld en dat geld ook voor games die bij launch of snel daarna lanceren.
Maar het lijkt mogelijk dat Atlus er snel bij is. Binnenkort komt de studio met Persona 3 Reload en hoewel de Switch in de laatste jaren goed bediend is van Persona-games, wordt deze remake niet gemaakt voor Nintendo’s hybride. Atlus zou daar zelfs bewust voor hebben gekozen, ondanks dat er vraag naar is.

‘Persona 3 Reload komt naar Switch 2’

Een leaker die eerder het bestaan van Persona 3 Reload en Persona 5 Tactica onthulde komt nu alleen met een verklaring daarvoor. Persona 3 Reload zou volgens deze persoon gepland staan voor de Switch 2. Ook de nieuwe RPG van Atlus, Metaphor: ReFantazio zou voor de opvolger van de Switch 2 verschijnen. Atlus was overigens één van de eerste studio's die een game voor de Switch onthulde, namelijk Shin Megami Tensei V.
Het is niet duidelijk wanneer we de Switch 2 kunnen verwachten en of deze games er snel op uit zouden komen, of pas wat later. Wel is inmiddels veilig aan te nemen dat de Switch 2 voor de deur staat. In een enquête gaven tussen de 200 en 300 ontwikkelaars aan iets te maken voor Nintendo’s volgende console.

Populair Nieuws