Deze 5 games zijn helemaal je geld waard

Article
dinsdag, 07 maart 2023 om 16:30
octopath traveler iif1671727870
Nieuwe games worden steeds duurder. Een aantal jaar terug kwamen games voor 60 euro uit, nu kosten nieuwe games al bijna 20 euro meer. Daarom is het belangrijk om games te kopen die het geld waard zijn en met deze spellen is dat zeker het geval!

Octopath Traveler II

Octopath Traveler II is pas eind februari uitgekomen en een kwalitatieve game waar je genoeg uren uit kunt halen. De prijs van de game is 54,99 euro en het is te spelen op PS5, PS4, PC en Nintendo Switch. Critici en fans zijn over het algemeen tevreden over Octopath Traveler II en vinden het een waardige opvolger van de vorige game.
In Octopath Traveler II speel je door een 2,5HD-stijl wereld. Het is een JRPG waarin je de verhalen van acht verschillende karakters ervaart. Uiteindelijk komt ook alles samen, maar voor dit gebeurt ben je alweer uren verder. De game is in ongeveer 75 uur uit te spelen, maar er zijn genoeg side quests waardoor je wel 100 uur in de game kunt steken. Voor de nog hoge prijs kun je dus in ieder geval genoeg uren uit een game met kwaliteit halen.

Vampire Survivors

Als je opzoek bent voor een vermakelijke game die nog geen 5 euro kost, moet je bij Vampire Survivors zijn. Deze game ging eind 2021 in early access op Steam en was al vrij snel een groot succes. In oktober 2022 is Vampire Survivors officieel uitgekomen op Xbox en PC.
Voor de prijs van 4,99 euro, moet je ook zeker geen triple A avontuur als God of War verwachten. In Vampire Survivors moet je zo lang mogelijk overleven van een zwerm vampieren en andere monsters. Je kunt alleen je karakter bewegen en wapens oppakken. Verder val je ook automatisch aan. De game zit dus erg simpel in elkaar en de art style is ook niet per se mooi. Maar Vampire Survivors is vermakelijk en zelfs erg verslavend. Het is dus zeker een game die je geld waard is.
persona 5 royal keyartf1677763228

Persona 5 Royal

Naast Octopath Traveler II is er nog een JRPG die het geld waard is, namelijk Persona 5 Royal. Deze game was oorspronkelijk alleen op de PlayStation consoles te spelen, maar sinds afgelopen jaar ook op PC, Xbox en de Nintendo Switch. Persona 5 Royal heeft net als veel andere JRPG's een heleboel content, waardoor je zeker 100 uur zoet bent.
In Persona 5 Royal speel je als een karakter met de bijnaam Joker. Hij gaat nog steeds naar school en daar zal je ook een groot deel van je speeltijd doorbrengen. Maar naast dat je als Joker naar school gaat, beleef je ook avonturen in een andere dimensie. Hier vecht je met ''personas'' (een soort Pokemon) tegen die van vijanden. Kortom, met Persona 5 ga je een lang en kwalitatief avontuur tegenmoet.
marvels midnight sunsf1669882074

Marvel's Midnight Suns

Iedereen kent de superhelden van Marvel wel. Sinds afgelopen december zijn een boel van de iconische karakters te vinden in een originele strategie game: Marvel's Midnight Suns. In deze game moeten helden van onder andere de Avengers, X-Men en Midnight Suns het opnemen tegen Hydra en de demonische Lilith.
Uit Marvel's Midnight Suns kun je vele uren aan gameplay halen. Er zijn genoeg missies om doorheen te spelen, maar daarbuiten kun je de hele basis van de Midnight Suns ontdekken en als een zelfgemaakt karakter, vriendschappen de andere helden opbouwen. In Marvel's Midnight Suns kun je uren in de wereld met de superhelden doorbrengen. Er komt zelfs nog regelmatig DLC uit.
elden ring horsef1623936438

Elden Ring

Als je opzoek bent naar een game waar je zoveel mogelijk kwaliteit voor je geld krijgt, is Elden Ring zeker één van de beste opties. Het is misschien wel de populairste game die in 2022 uitgekomen is, het is namelijk al vele miljoenen keren verkocht. Maar als je Elden Ring nog niet kent en opzoek bent naar een game waar je uren in kunt steken is dit een game die je moet aanschaffen.
In Elden Ring ga je op avontuur in een wereld genaamd 'The Lands Between'. Dit is een grote magische wereld, waar je handje helemaal niet vastgehouden wordt. Je kunt helemaal zelf bepalen hoe je de wereld ontdekt, Maar pas wel op voor de uitdagende eindbazen die over de wereld verspreidt zijn. Er valt in Elden Ring nu al veel te ontdekken, maar binnenkort wordt de game zelfs nog meer uitgebreid met een DLC. Nu is dus het perfecte moment om Elden Ring te spelen!