Nieuwe gratis PlayStation Plus games zorgen voor teleurstelling bij spelers

News
donderdag, 27 januari 2022 om 11:30
ps plus ps5f1631005854
De gratis games die in februari voor PlayStation Plus uitkomen zijn totaal niet in de smaak gevallen bij PlayStation gamers. De games zijn specifiek gericht op een bepaalde doelgroep, of zijn al eerder langsgekomen.
Sony heeft de drie games voor PS Plus in februari 2022 aangekondigd. Het gaat om UFC 4, Planet Coaster en Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-shot Adventure. De comments onder de aankondigingstweet en op de blog gaan helemaal los op het feit dat dit misschien wel de meest teleurstellende PS Plus game line-up ooit is. Sommigen overwegen zelfs om over te schakelen naar Microsoft. Planet Coaster en Assault on Dragon Keep brengen de grootste teleurstelling met zich mee, en dat is niet voor niets.
De Tiny Tina’s game is namelijk een DLC-pakket, die pas recent als een standalone game is uitgegeven, als voorbereiding op Tiny Tina's Wonderlands. Planet Coaster valt ook totaal niet in de smaak, veel gamers zitten niet te wachten op een achtbanen spel. Tot slot is daar UFC 4, een spel die heel erg gericht is op echte fans van de vechtsport, maar daarbuiten niet veel spelers kent. De reviews rond deze game zijn ook niet bepaald positief.

PS Plus games van januari nog beschikbaar

Gelukkig is de januari line-up aan games nog wel beschikbaar. Deze collectie bestaat uit Deep Rock Galactic, Dirt 5 en Persona 5 Strikers. Vergeet deze games zeker niet te claimen, je hebt nog tot 1 februari de tijd. Alle drie de games zijn vrij tot zeer goed ontvangen en Dirt 5 en Personage 5 Strikers zijn bovendien grote titels. Het is daarom niet vreemd dat de games van februari in vergelijking teleurstellen.