‘Nieuwe Google Pixel smartphone lekt opnieuw’

News
dinsdag, 17 januari 2023 om 17:30
google pixel 7 front onf1666865881
De Google Pixel smartphones waren lange tijd niet officieel in Nederland verkrijgbaar. Met de Pixel 7 is daar verandering in gekomen en het lijkt erop dat we redelijk snel een nieuwe toevoeging aan de Pixel-familie kunnen verwachten. Een potentiële Google Pixel Fold is namelijk opnieuw gelekt.
Steeds meer smartphone-makers gaan zich serieus bezighouden met foldables. Ook Google zou werken aan een Google Pixel Fold. Eind vorig jaar doken er al renders op van deze onaangekondigde telefoon. Nu beweert YouTuber Dave2D een dummy van de telefoon te hebben.
Het gaat om een plastic model van de telefoon, dat vaak gemaakt wordt zodat accessoire-makers aan de slag kunnen voordat een telefoon in massaproductie is. Op zich onthult zo’n model weinig over de binnenkant van de Pixel Fold. Maar er is wel degelijk veel uit op te maken. Zo lijkt het scharnier te suggereren dat de vouw in het scherm minder opvalt dan bij bijvoorbeeld de Samsung Galaxy Z Fold 4.
Het lijkt er verder op dat het binnenscherm een vrij dikke schermrand krijgt en ongeveer 7,67 inch wordt. Het buitenscherm wordt imet 5,79 inch iets kleiner. Aan de binnenkant zit de selfie-camera in de schermrand, terwijl het buitenscherm er een cutout voor heeft.

Wanneer verschijnt de Google Pixel Fold?

Google heeft het bestaan van de Pixel Fold nog niet bevestigd. Het bewijs stapelt zich alleen wel op, helemaal omdat de dummy goed overeenkomt met de eerdere renders. Er is gesuggereerd dat de telefoon in mei onthuld wordt, maar er zijn ook berichten dat hij pas in het najaar verschijnt.

Populair Nieuws