‘Gloednieuwe Google Pixel smartphone gelekt’

News
dinsdag, 15 november 2022 om 18:00
google pixel 7 pixel 7 prof1664451224
Sindskort is Google begonnen met de verkoop van Pixel Smartphones in Nederland. De Google Pixel 7 en Pixel 7 Pro waren de eerste telefoons, maar mogelijk komt er al snel een nieuwe bij. Er zijn namelijk renders van een Pixel Fold.
Er zijn al langer geruchten dat Google een vouwbare smartphone wil maken. Foldables lijken een interessante nieuwe stap in de ontwikkeling van smartphones, maar behalve Samsung zijn er nog maar weinig fabrikanten die goede opties leveren. Google gaat daar mogelijk verandering in brengen.
De bekende leaker Jon Prosser komt nu met renders van de Google Pixel Fold, gebaseerd op informatie en beelden die hij heeft verkregen. De renders tonen een smartphone die vergelijkbaar is met de Samsung Galaxy Fold 4. Wel heeft de Pixel Fold een bredere schermrand, wat hem ook een bredere beeldverhouding geeft.
Het camera-eiland zoals het er uitziet in de renders lijkt erg op dat van de Pixel 7 Pro. Dat wil niet direct zeggen dat het om dezelfde camera’s gaat. Overigns heeft deze telefoon twee selfie-camera’s: één op het buitenscherm, en één in de schermrand van het binnenscherm.

Wanneer is de release van de Google Pixel Fold?

Volgens Prosser ligt de release van de Pixel Fold nog een paar maanden in de toekomst. Hij verwacht de telefoon in mei 2023. Wie hem eventueel wil hebben moet trouwens diep in de buidel tasten, want Prosser beweert dat een Pixel Fold zo’n 1799 dollar moet kosten.

Populair Nieuws