Nieuwe Ghost of Tsushima Directors Cut informatie gedeeld

News
vrijdag, 30 juli 2021 om 14:00
ghosts of tsushimif1593528072
In een interview met IGN delen de ontwikkelaars van Ghost of Tsushima meer informatie over de Directors Cut en de PS5 versie van de game. Het gaat hier voornamelijk om informatie over de nieuwe uitbreiding van de game en de functionaliteiten op de PS5.
In het interview wordt gesproken over de nieuwe uitbreiding voor Ghost of Tsushima, genaamd Iki Island. Het is namelijk mogelijk om op elk punt van de game in de uitbreiding te stappen. Of je nou net begint met het verhaal of je bent net klaar, de uitbreiding zal met jouw level meeschalen. De vijanden zullen dus minder sterk zijn als je al vroeg in het verhaal vertrekt naar Iki Island en sterker wanneer je het hoofdverhaal al hebt uitgespeeld.
De ontwikkelaars melden ook dat er geen nieuwe stances of wapens worden geïntroduceerd, maar het paard van Jin krijgt wel een aantal leuke uitbreidingen. Zo kan jouw paard nu bepantsering dragen en krijgt hij een nieuwe skills. Hiermee kan hij een charge-aanval uitvoeren.

Ghost of Tsushima op PS5 krijgt leuke features

Nadat de ontwikkelaars informatie over de uitbreiding van de game gedeeld hebben, gingen zij ook verder over de PS5-versie van Ghost of Tsushima. De titel krijgt namelijk native-ondersteuning voor dingen als 3D audio en de haptic feedback van de DualSense-controller. Door deze toevoegingen moet het eiland en het verhaal van Jin nog echter aanvoelen.
De Director's Cut voor Ghost of Tsushima is eerder deze maand aangekondigd door Sucker Punch, nadat er eerst al geruchten opdoken over een uitbreiding voor de game.