Destiny 2 Season 15 voegt crossplay toe

News
vrijdag, 30 juli 2021 om 13:30
maxresdefault 1f1577133947
In een blogpost van Bungie werd deze week bekendgemaakt dat er crossplay zou komen tussen alle verschillende consoles waar Destiny 2 op te spelen is. Dit zou allemaal in Destiny 2 Season 15 uit moeten komen, maar er zit wel een addertje onder het gras.

Destiny 2 crossplay wordt omslachtig

De toevoeging van crossplay in Destiny 2 Season 15 is natuurlijk erg aangenaam, maar Bungie laat zelf ook weten dat er wel een paar addertjes onder het gras zitten. Spelers moeten namelijk een nieuwe Bungie Name aanmaken. Deze Bungie Names zijn jouw nieuwe Player ID, die op alle platforms te zien zal zijn. Bungie heeft hier jouw Bungie Name, display name en ID voor nodig. Om het makkelijker te maken om iedereen te vinden, heeft Bungie ook besloten om de Bungie Names korter te maken.
Naast de toevoeging van Bungie Names zal er ook een nieuw schema in de game komen, genaamd Bungie Friends. Hier staan al jouw vrienden in, ongeacht op welk console zij spelen. Het enige wat helaas niet zal werken in Destiny 2 Season 15 is de mogelijkheid om te praten met spelers op andere consoles. Nu doen veel spelers dit al via Discord of andere kanalen, maar houd er wel rekening mee.