Nieuwe game met dinosauriërs aangekondigd tijdens State of Play

News
donderdag, 10 maart 2022 om 13:00
exoprimal reveal e1646903977957f1646910753
De State of Play is een prachtig moment om het te hebben over nieuwe games die gamers wereldwijd kunnen verwachten. Capcom mag dan ook niet achter blijven en liet tijdens de show weten dat er een nieuwe game aankomt.
Een nieuwe game brengt vaak een glimlach op veel gezichten omdat het weer iets is waar we naar uit kunnen kijken. Capcom deelde die mening en kondigde tijdens de State of Play een nieuwe game aan. Het gaat om een actiegame met de naam Exoprimal.

Overleven tussen de dino's

In Exoprimal ben je omringd door actie. In deze nieuwe IP duik je in een nieuw multiplayer avontuur vol actie. Twee teams van vijf spelers moeten overleven tussen de dinosauriërs. Het team dat als laatste het tussen deze prehistorische beesten volhoudt heeft gewonnen. Tijdens het overleven moeten er daarnaast missies voltooid worden.
De game speelt zich niet af in het verleden maar in de toekomst. Rond het jaar 2040 verschijnen plotseling overal dinosauriërs die hele steden verwoesten. Een slimme AI met de naam Leviathan kan voorspellen waar de volgende aanval zal plaatsvinden en er worden maatregelen genomen om de wereld te redden. Er worden Exofighters op afgestuurd die met hun Exosuits de juiste kandidaat zijn om weerstand te bieden tegen deze beesten.

Overspoeld door vijanden

In de trailer laat Capcom meerdere mogelijkheden zien. Het concept van de game leek eerst op een standaard bossfight scenario maar al snel wordt er duidelijk dat er meer speelt. In Exoprimal krijg je namelijk niet alleen te maken met enorme dinosauriërs, maar ook hordes aan kleine dino's. Dit zorgt ervoor dat de spelers constant het gevoel hebben dat ze overspoeld worden door vijanden, alleen zijn het ditmaal dinosauriërs in plaats van zombies.
De game laat niet te lang op zich wachten en heeft een verwachte releasedatum ergens in 2023. De game komt uit op de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X en de PC.

Populair Nieuws

Laatste Reacties