Wat worden de gratis Xbox Games with Gold voor maart 2021?

Article
maandag, 22 februari 2021 om 12:30
resident evil 2 ps plusf1613987688
De laatste week van februari is aangebroken en dat betekent dat de gratis Xbox Games with Gold voor maart 2021 bijna onthuld worden. Wij kijken in de glazen bol en doen een gooi naar de gratis Xbox Games with Gold voor maart 2021. Welke games brengt Microsoft ons komende maand?

Resident Evil 2 Remake

Microsoft kwam bij de gratis Xbox Games with Gold line-up van februari 2021 met Resident Evil. De game vormt het begin van een franchise waarin we de afgelopen tijd wat remakes hebben gekregen. Wij verwachten dat Microsoft het vervolg op het verhaal rondom Raccoon City gratis naar de Xbox Games with Gold voor maart 2021 brengt.. We hebben het natuurlijk over Resident Evil 2 Remake.
Resident Evil 2 Remake geeft je Claire Redfield en Leon Kennedy weer onder de knoppen. Raccoon City is inmiddels vergeven van de zombies en ander gespuis door het ongeluk in het landhuis in het eerste deel. In de donkere straten en gebouwen doorloop je de verhalen van beide karakters, terwijl je probeert te overleven en gelijktijdig Umbrella probeert te stoppen.
a way outf1585653390

A Way Out

EA brengt in maart de co-op game It Takes Two uit. De game draait compleet om samenwerken om zo een menselijk stelletje terug in hun originele vorm te brengen. Zij zijn namelijk veranderd in poppen en de enige manier om weer menselijk te worden door hun relatie te repareren en allerlei obstakels te overwinnen. In het licht van deze game verwachten wij dat Microsoft een andere co-op game gratis beschikbaar maakt.
A Way Out zou dit game wel eens kunnen zijn volgens onze glazen bol. De game is uitgegeven door EA en laat je als twee gevangenen uit de nor ontsnappen. Alleen door echt goed samen te werken is dit mogelijk. Intussen vertelt de game het verhaal van beide karakters apart, terwijl er wel op een gedeeld scherm gespeeld wordt. Dat levert een uniek perspectief op, waarbij de ene speler soms een filmpje kijkt, terwijl de andere bezig is.
Microsoft heeft A Way out al beschikbaar voor Xbox Game Pass (Ultimate) leden, maar datzelfde geldt voor Gears 5 die in februari gratis beschikbaar werd gemaakt voor Gold leden. Daarom verwachten wij dat Microsoft zich ook deze maand niets aantrekt van het feit dat deze game voor sommigen al gratis is, maar voor de rest een tof co-op avontuur wil neerzetten om ons voor te bereiden op It Takes Two.
r type dimensionsf1613987240

R-Type Dimensions

Binnenkort krijgen we een nieuw deel van een heuse klassieker. R-Typ keert terug met R-Type Final 2 die weer een heleboel side-scrolling shooter actie garandeert. De game verschijnt op 30 april en dat geeft Microsoft mooi de tijd om ons te laten genieten van een soortgenoot. Wij vermoeden dat dit zelf een voorganger van R-Type Final 2 wordt, namelijk R-Type Dimensions. Deze game verscheen in 2009 als Xbox Arcade game en bood toen al intense actie. Hoe tof zou het zijn als deze game voorbij komt als de 'kleinere' gratis titel van de Xbox Games with Gold voor maart 2021 line-up?
lego star wars the force awakens game nu beschikbaar 94007 1f1613987825

LEGO Star Wars The Force Awakens

Microsoft heeft nagenoeg alle Star Wars games uit het LEGO-universum naar de gratis Xbox Games with Gold line-up gebracht. Een game ontbreekt daar nog aan, namelijk The Force Awakens uit 2016. Die game zou in de line-up voor de komende maand niet misstaan. Als de game gratis wordt, kunnen spelers zich namelijk niet alleen voorbereiden op de komst van LEGO Star Wars: The Skywalker Saga, maar dan is ook de hele franchise vertegenwoordigd als gratis Games with Gold titel.
Naar verwachting maakt Microsoft de gratis Games with Gold voor maart 2021 deze week nog bekend, gezien het de laatste week van februari 2021 is.

Populair Nieuws