Diablo 4 Rogue class aangekondigd

News
maandag, 22 februari 2021 om 11:30
diablo 4 rogue diablo ivf1672327338
Blizzard Entertainment heeft voor Diablo 4 de Rogue class onthuld. Deze nieuwe class is geïnspireerd door de eerste Diablo en voegt zich naast de Barbarian, Sorceress en Druid classes die eerder al werden onthuld. Nog 1 klasse blijft voor nu in mysterie gehuld.
De Diablo IV website geeft gelukkig nog wat extra details over de Rogue class. De website leest als volgt:

"De Rogue is een flexibele, lichtvoetige strijder die gespecialiseerd is in vechten van dichtbij en op afstand. Ze kan iedere vijand aan met haar imbued wapens, voert krachtige combinatie-aanvallen uit en kan haar arsenaal voorzien van dodelijk vergif en duistere magie om demonen het leven zuur te maken."

Check hieronder de eerste trailer van de nieuwe kampioen in Diablo IV.

Diablo 4 Rogue class is 1 van vele details

Tijdens Blizzcon 2021 werden nog veel meer andere details bekendgemaakt over Diablo 4. In een interview met IGN laat Luis Barriga, regisseur van de game, dat de wereld van Diablo 4 meer wegheeft van een open world game. Deze zit vol met kampen die je via puzzels kunt vrijspelen tot veilige zone. Op deze manier speel je als het ware waypoints vrij die je gedurende je speeltijd voordelen geven.
Via deze punten kun je dus ook als het ware snel van de ene naar de andere plek reizen. Mueller: “It’s all in a big open world and you can opt-in to this content as you adventure around”. Diablo 4 heeft nog geen releasedatum, maar wordt in ieder geval niet meer in 2021 verwacht.