Nieuwe details voor Call of Duty Warzone seizoen 3 bekend

News
vrijdag, 22 april 2022 om 14:00
xgn google image
Binnenkort gaat er een nieuw seizoen van Call of Duty Warzone van start. Er waren al de nodige geruchten over dit seizoen, maar nu is officieel bekendgemaakt hoe het eruit gaat zien. Dit kun je allemaal verwachten wanneer seizoen 3 begint op 27 april.
Het derde seizoen van Call of Duty Warzone (en Vanguard) heet Classified Arms. Zoals die titel doet vermoeden worden er wat geheime wapens geïntroduceerd. Alle operators kunnen een geheim arsenaal betreden waar extra krachtige wapens te vinden zijn.
Die liggen er niet voor niets, want je zult ze nodig hebben voor een evenement later in het seizoen. Het is namelijk na enkele geruchten officieel bevestigd dat er een crossover evenement is met Godzilla vs. Kong. Deze monsters komen naar Caldera in Operation Monarch, een evenement dat op 11 mei van start gaat.
Caldera gaat ook qua locaties nogal op de schop. Zo is er een opgraving gaande, is de landingsbaan aangepast en is er een gloednieuwe Gulag om in ten strijde te trekken. Er komen ook wat quality of life updates die verder besproken worden wanneer de patch notes van het nieuwe seizoen worden gepubliceerd.

Classified Arms ook naar Vanguard

Wanneer seizoen 3 van Warzone begint, kunnen ook Vanguard">Call of Duty Vanguard aan de slag met het Classified Arms-seizoen. Zo komen de geheime wapens ook naar deze game. Meer informatie over seizoen 3 van zowel Warzone als Vanguard kun je lezen op de Call of Duty-blog.

Populair Nieuws