Nieuwe details F1 23 verhaalmodus onthuld

News
dinsdag, 23 mei 2023 om 17:30
2023 04 10 f1 23 mejores reglajes para cada circuito 3f1684855048
F1 23 komt er binnenkort aan, inclusief een nieuwe versie van de verhaalmodus Braking Point. Van die modus hebben EA en Codemasters nu nieuwe details bekendgemaakt.
Het nieuwe Formule 1-seizoen is in volle gang en dat betekent ook dat we binnenkort weer aan de slag kunnen met een nieuwe racegame van Codemasters. F1 23 is begin mei eindelijk officieel uit de doeken gedaan, inclusief de bekendmaking dat de geliefde modus Braking Point weer terugkeert.
EA en Codemasters hebben nu een nieuwe trailer van F1 23 uitgebracht, waarin er dieper wordt ingegaan op de verhaalmodus. In plaats van deel te nemen aan een bestaand Formule 1-team, mag je deze keer in Braking Point je kunsten laten zien bij een fictief team: Konnersport.
Opnieuw zal je in de huid kruipen van de jonge coureur Aiden Jackson, die deze keer teamgenoot is van zijn rivaal Devon Butler. Maar het stoeltje van Jackson is niet veilig, want F2-kampioen Callie Mayer - en tevens de zus van Butler - wil ook haar debuut maken in de Formule 1. Om het verhaal van de vrouwelijke coureur tot leven te brengen, heeft Codemasters samengewerkt met Jamie Chadwick, de drievoudig W Series-kampioen.

Een nieuwe hub voor F1 23

Naast details voor Braking Point, laat de video ook F1 World zien: een nieuwe hub die als startpunt geldt voor verschillende modi in de game. Niet alleen kan je vanuit F1 World singleplayer- en multiplayer-modi starten, je kan ook je voortgang in het gedeelde progressiesysteem zien, kennis maken met het nieuwe License Level-systeem en content die dagelijks, wekelijks en per seizoen verschilt.
F1 23 moet op 16 juni uitkomen voor de PlayStation 4 en 5, Xbox One, Xbox Series X/S en PC.