Nieuwe Spider-Man PS5 game in 2 edities te pre-orderen

  Marvel's Spider-Man Miles Morales gaat in twee varianten uitgebracht worden op de PlayStation 5. Zo maakt Sony via de PlayStation Blog officieel bekend. De Spider-Man PS5 game krijgt namelijk nog een Ultimate Edition die ook een speciale prijs krijgt.

  Marvel's Spider-Man Miles Morales is één van de nieuwe PS5 games die met de lancering van het systeem op 19 november (12 november in de VS) wordt uitgebracht. De game zal in twee varianten op de markt komen: een standaard editie en Ultimate Edition. Bij Nedgame is de Ultimate Edition van de Spider-Man PS5 game ook alvast verkrijgbaar.

  Het verhoogde prijskaartje heeft te maken met de extra's die in deze editie wordt meegegeven. Zo krijg je de originele Spider-Man-titel die op de PS4 werd uitgegeven ook in deze editie. Deze is voor de PS5 geoptimaliseerd.

  Miles Morales ook naar de PS4

  Marvel's Spider-Man Miles Morales wordt ook uitgebracht zonder de PS4-titel uit 2018. Deze editie gaat 59,99 euro kosten. Ook is bekendgemaakt dat de game nog op de PlayStation 4 uitgebracht zal worden.

  Marvel's Spider-Man - Miles Morales

  Verkijgbaar vanaf 19 november 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.