Nieuwe Cyberpunk 2077 patch fixt weer scala aan bugs

News
vrijdag, 18 juni 2021 om 12:00
cyberpunk 2077 2f1593100430
CD Projekt RED heeft weer een nieuwe patch voor Cyberpunk 2077 uitgebracht. De game van de Poolse studio verscheen oorspronkelijk op 10 december 2020, maar al snel werd duidelijk dat er enorm veel problemen waren. Nu, meer dan een half jaar na release, brengt de nieuwe Cyberpunk 2077 patch weer lading bugs oplost.
Er is weer een nieuwe Cyberpunk 2077 patch gelanceerd die een flink lading bugs oplost. Patch 1.23 is de naam van de patch die nu direct beschikbaar is op zowel PC, consoles als Google Stadia. De nieuwe update komt kort voordat de open-world game van CD Projekt RED weer terugkeert naar de PlayStation Store. Dit werd eerder deze week bekendgemaakt via de studio zelf. Op 21 juni keert de game terug naar de digitale winkel van PlayStation.
Met de nieuwe update worden problemen opgelost is verschillende missies en in de open-world zelf. Toch blijft het daar niet bij, want naast een waslijst aan bugs in missies worden ook gameplayproblemen verholpen. Zo blijven lichamen van NPC's niet meer vastzitten in auto's nadat je deze steelt.
cyberpunk 2077 dificultadf1623074373

Nieuwe Cyberpunk 2077 patch brengt stabiliteit

Verder moet de nieuwe patch er ook voor zorgen dat de game weer een stuk stabieler draait. Dit is één van de grotere problemen waar Cyberpunk 2077 tegenaan liep rondom de lancering. Crashes zorgde ervoor dat veel spelers ontevreden waren, maar door middel van diverse patches draait de game al een stuk stabieler. Met de nieuwe Cyberpunk 2077 patch moet hier een schepje bovenop gedaan worden.
De complete lijst met fixes kun je in de blogpost van CD Projekt RED vinden. Mocht je de game nog niet hebben, is dit wel het overwegen waard. De game scoorde op XGN namelijk in de review een 6,5, wat vooral de vele problemen kwam. Die zijn nu steeds meer gepatched en dus lijkt het erop dat de game eindelijk het spelen waard is. Dat de game nu ook nog eens voor minder dan de helft van de prijs verkocht wordt, helpt ook enorm mee.

Populair Nieuws

Laatste Reacties