‘Nieuwe Crash Bandicoot game wordt in december aangekondigd’

News
zaterdag, 08 oktober 2022 om 10:00
crash bandicoot n sane trilogyf1650552557
De maker van de Crash Bandicoot games, Toys for Bob heeft nieuws voor fans van de franchise. Crash Bandicoot 4: It;s About Time komt naar PC en er wordt snel een nieuwe game aangekondigd.
Verschillende gamejournalisten en influencers hebben van uitgever Activision een pakketje binnen gekregen waarop op een cryptische wijze allerlei aankondigingen staan. Dit pakketje is in de vorm van een pizzadoos gekomen en op de zijkant staat, ‘Crash Bandicoot 4: It’s About Time komt naar Steam op 18 oktober’. De nieuwste Crash Bandicoot game uit 2020 komt dus deze maand nog naar Steam. En ook PC spelers kunnen nu dus gaan genieten van de game.
Het is al groot nieuws dat Crash Bandicoot 4: It’s About Time naar Steam komt deze maand. Dit was alleen niet de enige informatie die de pizzadoos in petto had. Het heeft namelijk nog een etiket waarop staat: ‘Heb je nog meer honger? Probeer onze nieuwe Wumpa Pizza voor 12,08’. Het lijkt erop dat Activision hiermee hint naar een aankondiging van een nieuwe Crash Bandicoot maker op 8 december. Dit is ook geen datum dat zomaar uit het niets komt, aangezien dit precies de dag is waarop de jaarlijkse Game Awards plaatsvinden.

Eerdere hints naar nieuwe Crash Bandicoot games

Het komt voor vele niet als een verassing dat er een nieuwe game van Toys for Bob aan zit te komen. In Augustus had de studio namelijk een spelletjes gespeeld met hun fans. Toys for Bob had een afbeelding met 17 van hun games op Twitter geplaatst. Fans moesten raden welke games dit waren, alleen er viel iets bijzonders op aan de tweet. Er waren namelijk 18 games te raden, maar Toys for Bob heeft er tot nu toe maar 17 uitgebracht. Dit kwam dus als een grote schok voor de fans van de studio en de studio heeft tot nu toe nog niet verteld wat de achttiende game is. Maar het lijkt dus te gaan om een nieuwe Crash Bandicoot.
Een jaar geleden had de Crash Bandicoot 4-ontwikkelaar ook al vacatures beschikbaar voor een nieuw project. Op 8 december lijkt het dan eindelijk zo ver, de nieuwe game wordt dan als het goed is namelijk eindelijk aangekondigd.