‘Call of Duty Warzone-map naar nieuwe Black Ops 2020’

  De laatste tijd gaan er een hoop geruchten rond over de nieuwe Call of Duty: Black Ops. Een bekende YouTuber die veel rapporteert over COD, lijkt te hebben bevestigd dat de nog onaangekondigde Call of Duty-game de map van de populaire Battle Royale-modus Warzone bevat.

  Volgens TheXclusiveAce introduceert de volgende Call of Duty Black Ops de map van Warzone. Afgelopen weekend plaatste de YouTuber, met meer dan 714 duizend abonnees, een video op zijn kanaal. In de video besprak hij details over Call of Duty: Black Ops. TheXclusiveAce zei dat het de informatie kreeg van een bron die onder meer gameplay en map overviews van de game aan hem zou hebben getoond.

  Zwemmen

  De YouTuber heeft de video inmiddels zelf verwijderd. Toch hebben oplettende fans op Reddit een lijstje gemaakt van de onderwerpen. TheXclusiveAce claimde dat de game dus de map van Warzone bevat. Hiernaast zouden in de multiplayer-modus veel aspecten uit Black Ops 4 terugkeren. Onder andere teams van 6 spelers, onbeperkte sprintsessies, 150 health en de optie om te zwemmen zouden weer beschikbaar zijn in de nieuwe Call of Duty: Black Ops.

  Rusland of Vietnam

  Behalve dat Activision heeft bevestigd dat de nieuwe Call of Duty: Black Ops in 2020 zal verschijnen, is erg weinig anders bevestigd. Black Ops zou zich volgens bronnen afspelen tijdens de Koude Oorlog (1947 – 1991). In deze tijd stonden de Westerse wereld en de Sovjet-Unie lijnrecht tegenover elkaar. TheXclusiveAce meende dat Rusland het decor van de Warzone-map zou zijn. Eerder dit jaar gingen er harde geruchten in de rondte dat Black Ops over de Vietnamoorlog zou gaan.

  In het eerste deel van de Black Ops-reeks ging je met Mason en Woods op stap in verschillende oorlogsgebieden, waaronder Havana en Rusland. Sindsdien is de serie met iedere nieuwe Black Ops-titel verder in de toekomst gedoken en werd voor Black Ops IIII de campaign zelfs geschrapt. Een specifieke releasedatum is door Activision nog niet uit de doeken gedaan, maar wel heeft de uitgever bekendgemaakt dat de titel in 2020 zal uitkomen.

  Call of Duty: Black Ops Cold War

  Verkijgbaar vanaf 2020

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.