Halo Infinite barst van de easter eggs

News
donderdag, 16 december 2021 om 10:00
halo infinitef1632209469
Wat wel leuk is aan Halo Infinite, is dat de makers 343 Industries goed luisteren naar wat er allemaal speelt in de Halo community. Een Reddit-gebruiker kwam erachter dat er een dialoog in het spel verwerkt zit, die verwijst naar een Halo-meme.
Gelijk na de Halo Infinite gameplay showcase vorig jaar kwam er een meme uit genaamd de Craig meme. Het gaat om een foto waarin een man te zien is die duidelijk niet van planeet aarde komt. De man is een bruut, met een uitgestreken blik in zijn ogen. In de Halo Infinite campaign zit nu een zin verwerkt van een NPC, die verwijst naar de Craig meme. De meme is gevonden door een Reddit-gebruiker.
De NPC zegt namelijk het volgende: “Ik zag deze bruut met een rare blik in zijn ogen, een uitgestreken blik. Het was duidelijk te zien dat hij veel meegemaakt heeft in het verleden. Ik vraag me af of hij een naam heeft, ik zou hem bijna iets van Craig gaan noemen”. De NPC geeft overduidelijk een perfecte omschrijving van deze Craig, die dus al veel voor is gekomen als meme op verschillende social media platformen, zoals Twitter en Reddit.

Halo Infinite easter eggs in grote mate te vinden

Het is altijd leuk om te zien wanneer een game studio goed luistert naar de community, en daar dan op inspeelt. De Craig meme is overigens wel eerder voorbij komen in Halo Infinite, er zit namelijk een steen in het spel die verdacht veel lijkt op het hoofd van Craig. Verder staat Halo er al bekend omdat er vaak Easter Eggs in de Halo franchise games te vinden zijn. De Halo Infinite campaign is dan ook erg goed ontvangen door gamersen van ons kreeg de game een 8,5.

Populair Nieuws