'OnePlus werkt aan nieuwe budget telefoon Nord CE'

News
dinsdag, 18 mei 2021 om 16:30
unnamed 1f1621337508
OnePlus werkt volgens betrouwbare bronnen aan een nieuwe budget versie van de smartphones. Het smartphone bedrijf zou werken aan de OnePlus Nord CE, wat de opvolger zou zijn van de OnePlus Nord N10 5G.
Max Jambor, een bekende insider in de techwereld, laat dit weten en meldt ook dat de opvolger van de OnePlus Nord N10 5G eerst Nord N1 zou gaan heten, maar dat dit gaandeweg is gewijzigd naar de Nord CE. De kans dat dit ook werkelijkheid is, is erg groot. Jambor laat namelijk wel vaker informatie achter over de nieuwste smartphones, en tot nu toe is dat vrijwel altijd correct geweest.
Net zoals de rest van de Nord-lijn van OnePlus, wordt het weer een budgetvriendelijke telefoon, maar dat zal niet snel te merken zijn in de kwaliteit die gebruikers ervoor terugkrijgen. Ook de vingerafdrukscanner zit dit keer aan de zijkant en de telefoon bezit een drievoud aan camera's. De nieuwe Nord ziet er dus al veelbelovend uit op de gelekte renders.

Datum en prijs nog niet bekend

Een datum en prijs zijn nog niet bekend, over de prijs kunnen we wel ongeveer schatten hoeveel deze gaat kosten. Aangezien de Nord CE een opvolger gaat zijn van de Nord N10, is te verwachten dat de telefoon ergens tussen de 300 en 400 euro gaat kosten.
De releasedatum is nog niet bekend, maar aangezien OnePlus vaak elk half jaar een nieuwe lijn bekendmaakt met verschillende data, is de kans groot dat we meer te horen krijgen over de Nord CE aan het einde van dit jaar.