‘Nieuwe Avatar: The Last Airbender tekenserie in de maak’

News
vrijdag, 23 december 2022 om 16:00
avatar the last airbenderf1675336902
Het lijkt erop dat er nóg een nieuw project in de wereld van Avatar: The Last Airbender in de maak is, althans als we Avatar News mogen geloven. Volgens deze nieuwssite over de geliefde franchise is er een nieuwe tekenserie in de maak bij Paramount en Avatar Studios.
Afgelopen jaar richtte Nickeloden een nieuwe studio op: Avatar Studios. Deze studio richt zich volledig op de Avatar: The Last Airbender franchise en wordt geleid door de originele bedenkers Michael DiMartino en Bryan Konietzko. Eerder werd er al aangekondigd dat we in de komende jaren drie op zichzelf staande animatiefilms kunnen verwachten, waarvan de eerste over Aang vanaf 10 oktober 2025 in de bioscopen draait. Dat het niet bij deze drie films zou blijven was al duidelijk: DiMartino en Konietzko lieten vorig jaar al weten dat de oprichting van de nieuwe studio ontzettend veel mogelijkheden biedt om de franchise uit te breiden en nieuwe verhalen te vertellen. Volgens Avatar News is er dan ook een nieuwe animatieserie in de maak.

Wanneer kunnen we de nieuwe Avatar: The Last Airbender tekenserie verwachten?

De serie zou zich afspelen na de gebeurtenissen uit The Legend of Korra, een serie die zich weer zeventig jaar na de originele serie afspeelde. In deze nieuwe serie volgen we de Avatar na Korra, afkomstig uit het Aarderijk. Ook zou er een animatiefilm over deze Avatar in de maak zijn, die uit zou komen in de jaren na de serie. Of deze film een van de drie eerder aangekondigde films is, is nog niet duidelijk.
Fans hoeven trouwens niet al te lang te wachten. De serie verschijnt, net als de film over Aang, in 2025. Volgens Avatar News is dat geen toeval, maar ‘onderdeel van een veel groter plan’. Op het moment van schrijven is het nieuws nog niet bevestigd door Avatar Studios of Paramount, maar Avatar News brengt vaker kloppend nieuws uit voor de officiële aankondiging.

Populair Nieuws