Eerste Avatar: The Last Airbender animatiefilm krijgt releasedatum

News
zondag, 13 november 2022 om 13:30
avatar the last airbenderf1675336902
Vorig jaar kwam het grote nieuws naar buiten dat Nickelodeon een nieuwe studio heeft opgericht: Avatar Studios. Deze studio staat onder leiding van Michael DiMartino en Bryan Konietzko, de bedenkers van Avatar: The Last Airbender. Het eerste project van deze nieuwe studio heeft nu een releasedatum gekregen, zo meldt Variety.
Avatar Studios liet destijds al weten dat het eerste project van de studio een animatiefilm is. Nu heeft Paramount, de eigenaar van Nickelodeon, laten weten wanneer we deze film in de bioscoop kunnen verwachten: 10 oktober 2025. Waar de film precies over gaat is nog niet bekend, maar de film gaat in ieder geval over Aang. Ook de regisseur is al bekend, namelijk Lauren Montgomery, die eerder ook aan de originele serie werkte.

Meer Avatar-films in de maak

Deze film is de eerste van drie op zichzelf staande films die momenteel in de maak zijn bij Avatar Studios. Over deze films zijn nog helemaal geen details bekend. Eerder lieten DiMartino en Konietzko al weten dat de oprichting van Avatar Studios veel mogelijkheden met zich meebracht om de franchise uit te breiden en nieuwe verhalen te creëren in de grote wereld van Avatar.
Deze drie films zijn niet de enige Avatar-projecten waar hard aan gewerkt wordt. Netflix maakt namelijk een live-action serie, waar DiMartino en Konietzko in eerste instantie bij betrokken waren. De twee verlieten het project vanwege creatieve meningsverschillen. Deze serie heeft nog geen releasedatum.

Populair Nieuws