Nieuwe Assassin's Creed Valhalla trailer toont het verhaal van Eivor!

  De releasedatum van Assassin’s Creed Valhalla kruipt steeds een beetje dichterbij. Om spelers alvast lekker te maken heeft Ubisoft een nieuwe trailer uit de doeken gedaan, waarbij het verhaal van de game wordt getoond.

  Al sinds de aankondiging van Assassin’s Creed Valhalla weten we dat het grootste gedeelte van de game zich afspeelt in Engeland. Hoe protagonist en viking Eivor daar alleen terechtkomt, dat was tot nu toe nog een geheim. In de nieuwe Assassin’s Creed Valhalla trailer tilt Ubisoft daarbij een tipje van de sluier.

  In de trailer maken we namelijk kennis met Sigurd, de broer van Eivor, en zijn vrouw Randvi. Volgens Sigurd is er oorlog op komst naar Noorwegen en dus moet er een ander land gevonden worden om in te vestigen. Zoals verwacht is dat beloofde land de Britse Eiland aan de andere kant van de Noordzee, maar de huidige bewoners zijn niet van plan om zomaar hun land op te geven. Zo is er de machtige en sluwe Britse koning Alfred van Wessex en de zonen van Ragnar Lothbrok, die hun land met hand en tand zullen verdedigen - namen die liefhebbers van Vikings en The Last Kingdom bekend in de oren zullen klinken.

  Check de volledige Story Trailer van Assassin’s Creed Valhalla hieronder:

  Wanneer kan je met Assassin’s Creed Valhalla aan de slag?

  Na twee jaar lang geen nieuwe Assassin’s Creed titel wachten fans met smart op de release van Valhalla. Daar zal je alleen nog wel iets meer geduld voor moeten tonen. Assassin’s Creed Valhalla verschijnt namelijk op 10 november op de Xbox Series X en S, PC, PlayStation 4, Xbox One en Google Stadia. Spelers op de PlayStation 5 kunnen op 19 november met de game aan de slag, op de dag dat de next-gen console in de winkels ligt.

  Assassin's Creed Valhalla

  Verkijgbaar vanaf 10 november 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.