Call of Duty Warzone heeft last van crashes na Season 6 update

  Gisteren is de Season 6 update live gegaan in Call of Duty Warzone. De patch lijkt alleen ook te zorgen voor een aantal problemen, want spelers melden dat ze last hebben van crashes.

  De Season 6 update voor Call of Duty Warzone moest een feestje zijn voor Activision en Infinity Ward. Zo zijn er twee nieuwe Operators geïntroduceerd met Farah en Nikolai en is er ook een fast travel subway system toegevoegd. Daarnaast zijn er ook een paar bugs opgelost, maar het lijkt erop dat er ook een paar nieuwe problemen in de game zijn geslopen met de patch.

  Al snel na de Season 6 update hebben spelers namelijk geklaagd op social media, omdat de game blijft crashen. Op die manier wordt het natuurlijk lastig om te kunnen genieten van de nieuwe functies en Operators. Activision heeft de problemen bevestigd via Twitter en geeft aan dat er onderzoek wordt gedaan naar de problemen. Sindsdien heeft de uitgever alleen niks meer van zich laten horen.

  Een blijvend probleem voor Warzone?

  Het is niet de eerste keer dat spelers van Call of Duty Warzone met dit probleem te maken hebben. Na andere updates is hetzelfde probleem opgedoken, waardoor de spelers begrijpelijk gefrustreerd raken. Via het Trello Message Board van Infinity Ward is te lezen dat er al crashes waren in januari met dezelfde error code als na de Season 6 update. Het is te hopen dat het probleem snel wordt opgelost.

  Call of Duty: Warzone

  Verkijgbaar vanaf 10 march 2020

  Meer over deze game
  x

  ┬ę 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.