Dit zijn de gratis Xbox Games with Gold games voor oktober 2020

Article
woensdag, 30 september 2020 om 15:30
xgn google image
Microsoft heeft de gratis Games with Gold line-up voor oktober 2020 bekendgemaakt. De games volgen allemaal het Halloween-thema en laten je puzzelen, griezelen ontdekken en meer. Dit zijn de gratis Xbox Games with Gold games voor oktober 2020.

Costume Quest

Voor Xbox 360 en Xbox One bezitters heeft Microsoft de handen ineen geslagen met haar Xbox Game Studio Double Fine Productions. Uit die studio komt de op Halloween gebaseerde role playing game, waarin je langs deuren moet om snoep te verzamelen. Terwijl je dat doet voltooi je zoektochten en speel je allerlei nieuwe kostuums vrij.
De game kent kleurrijke graphics en een verhaal, waarin je de Repugians moet verslaan door steeds sterkere kostuums aan te trekken en natuurlijk al het snoep moet bemachtigen dat je maar kunt.
Costume Quest is gratis te downloaden tussen 16 en 31 oktober 2020.
maidofskerf1601469218

Maid of Sker

Een wat serieuzere game is Maid of Sker. In deze game krijg je een brief van je geliefde, waardoor je besluit af te reizen naar het huis Sker. Dit huis is veranderd naar een hotel, maar het is er niet helemaal pluis. Terwijl je naar je geliefde zoekt, ontdek je steeds meer over het mysterieuze verleden van het huis. Intussen zul je regelmatig van schrik achter de bank kruipen en met kippenvel rondlopen.
Maid of Sker is gratis te downloaden tussen 16 en 31 oktober voor Xbox One.
slayawayf1601469278

Slayaway Camp: Butcher’s Cut

In Slayaway Camp: Butcher’s Cut kruip je in de huid van de bad guy. Als Skullface ga jij een kamp binnen om daar de kampeerders af te slachten. Dit alles klinkt heel serieus, maar is vormgegeven in een grafische stijl die nog het meest aan Minecraft doet denken. De game oogt dus allerminst eng. Daarbij is het slachten van de kampeerders niet je enige doel. Er moet namelijk flink wat gepuzzeld worden onderweg.
Slayaway Camp: Butcher’s Cut is gratis van 1 tot en met 31 oktober voor Xbox One.
sphinxf1601469330

Sphinx and the Cursed Mummy

Sphinx and the Cursed Mummy neemt je mee naar het oude Egypte om daar een heus avontuur te beleven. De game laat je het oude Egypte verkennen door met magische poorten door de wereld te reizen. In de verschillende levels heb je behendigheid nodig om verder te komen en moet je regelmatig puzzels oplossen om de gestolen kronen van Egypte te verzamelen en de boosaardige Farao te stoppen. Dit doe je niet alleen, maar samen met een mummie, wiens krachten erg handig zullen zijn op je avontuur.
Sphinx and the Cursed Mummy is gratis te downloaden voor Xbox 360 en Xbox One tussen 1 en 15 oktober.