The Last of Us 2 multiplayer hint naar Battle Royale modus

News
dinsdag, 17 augustus 2021 om 9:00
the last of us part 2f1590766350
The Last of Us is natuurlijk een geweldige game met fantastische reviews. Dit is voornamelijk te danken aan het meeslepende verhaal, maar Naughty Dog wil er ook een spannende multiplayer voor maken. Volgens een lek uit de code van The Last of Us 2 zal er ook een Battle Royale-modus worden toegevoegd aan de titel.
Er gingen al geruchten dat het multiplayer deel van The Last of Us 2 los zou staan van de titel zelf. Bij dit gerucht wordt dus ook nog eens toegevoegd dat hier een Battle Royale-modus kan komen. YouTuber Speclizer is hierachter gekomen door in de code van The Last of Us 2 te kijken. Hier heeft hij een potentiële map gevonden voor de Battle Royale-modus.
De modus zou omgevingen bevatten van de hoofdgame en er zijn zelfs bewijzen gevonden over een 'kompas', spelerslimiet en een wiel voor emoticons. Dit zijn natuurlijk elementen die je vaak in een Battle Royale-modus kunt vinden.

Is een Battle Royale-modus wel nodig?

Er wijzen ook verdere bewijzen naar elementen die we vaak in Battle Royale-modus vinden. Zo zou je bescherming van de grond moeten rapen om jezelf sterker te Maken. Dit lek is natuurlijk een hele grote 'misschien', dus kunnen we dit wel met een korreltje zout nemen. Het zou namelijk ook kunnen dat deze plannen er waren en dat deze later zijn geschrapt.
Zou jij een Battle Royale-modus spelen in The Last of Us 2? Laat het ons weten in de comments.