Next-gen Zombie Army 4 update onderweg

  Met de nieuwe consoles op de markt en het feit dat deze backwards compatible zijn, kunnen sommige games niet zo lekker aanvoelen als dat je hoopt. Gelukkig zijn daar oplossingen voor zoals next-gen updates en patches. De afgelopen tijd zijn er al heel wat updates gekomen voor grote titels en nu krijgt Zombie Army 4, ook een soepele update.

  Deze maand hebben spelers ook al een update mogen ontvangen voor Ratchet & Clank. Deze update zorgde ervoor dat de game op 60 FPS draait in plaats van de originele 30 FPS. Nu krijgt Zombie Army 4: Dead War ook een update om de game een stuk soepeler te maken. Op zowel de Xbox Series S/X als de PlayStation 5 komt er een update, maar dat houdt niet gelijk in dat deze identiek zijn.

  PlayStation spelers krijgen een update die ervoor zorgt dat de game, net zoals Ratchet & Clank, naar 60 FPS wordt verhoogd. Xbox Series X spelers krijgen daarentegen een optie om de game op 120 FPS te draaien. Xbox spelers krijgen vrije keuze om 4K te spelen op 60 FPS of 1080p op 120 FPS. De update is te downloaden vanaf 8 april 2021.

  Niet de laatste game

  We hebben ondertussen al flink wat games met een update voor de nieuwe consoles en dat blijft voorlopig nog even zo. Aangezien het ergens nog mee valt met ware exclusieve titels op next-gen of waardige opvolgers van al uitgebrachte games, blijven spelers nog enige tijd zoet met de huidige collectie aan games. Alleen als er niets aan de games verbeterd zou zijn voor next-gen, waarom zou je dan een nieuwe console halen? Er komen nog een groot aantal games aan met een next-gen update! Denk zo aan The Witcher 3 en Doom Eternal.

  Zombie Army 4: Dead War

  Verkijgbaar vanaf 4 february 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.