Netflix toont eerste Cowboy Bebop trailer

News
donderdag, 28 oktober 2021 om 9:00
cowboybeb unit 08114rc4f1635371882
De anime Cowboy Bebop uit 1998 wordt een Netflix-serie. De anime-stijl zien we niet terug, want het gaat om een live-action serie. Eerder dit jaar toonde Netflix al een korte teaser, maar nu is de eerste echte trailer te zien.
De eerste trailer van Cowboy Bebop is eindelijk online. Volgende maand komt de show eindelijk uit op Netflix. In de trailer komen allerlei momenten uit de show voorbij, waarmee meer inzicht gegeven wordt over hoe deze verfilming is aangepakt. Sommige scènes komen voor de anime-kijkers misschien wel erg bekend voor, deze zijn namelijk precies nagemaakt als hoe ze er in de anime serie uitzien.
De show belooft een spektakel te worden. In de trailer zitten gave ruimteschepen, een stoere chick, wapens, actie, gevechtsscènes en ga zo maar door. Veel uit de anime serie is terug te vinden in deze Netflix show. Pierrot Le Fou, de eco-terroristen bekend als de Space Warriors en de Teddy Bomber komen allemaal voorbij. Deze serie geeft ook meer achtergrondinformatie over de karakters Spike en Jet.

Ook Cowboy Bebop poster getoond

Naast een epische trailer is er op Twitter ook een poster voorbij gekomen, waar de drie hoofdrolspelers op staan. Ze staan rond het ruimteschip de Swordfish, in een verlaten western-achtig stadje. Dat is niet heel vreemd, aangezien de serie duidelijk iets met cowboys te maken heeft. Netflix gebruikers die de anime serie niet gezien hebben kunnen deze nieuwe serie overigens gewoon kijken. Het is niet nodig om eerst de hele anime show te zien, alhoewel het vast een zeker een leuke toevoeging zal zijn.