Battlefield 2042 spelers niet blij met gelekte report opties

News
donderdag, 28 oktober 2021 om 8:00
battlefield 2042 battlefield 6f1636980685
De Battlefield games hebben veel last van cheaters. Het is dus niet verrassend dat daar wat aan gedaan zou gaan worden in heet aankomende Battlefield 2042. Het nieuwe report systeem van de game is ontdekt door een dataminer en gedeeld op Twitter. Fans van de game reageren er alleen niet al te enthousiast op.
DICE zou volgens de dataminer verschillende report opties toevoegen aan de game. Er zitten een hoop goede opties tussen om cheaters tegen te gaan, maar er zitten ook een paar opties tussen waar fans niet blij mee zijn.

Gelekte report opties onduidelijk

Een aantal van de opties om spelers te reporten is volgens velen onduidelijk. Zo is er een report optie voor mensen die tegen de 'geest' van Battlefield 2042 in gaan, maar niet cheaten. Het gaat daarbij bijvoorbeeld om mensen die spawn-campen of andere, soortgelijke controversiële tactieken toepassen.
Spelers zijn dan ook bang dat ze geband zullen gaan worden voor het gebruik tactieken, waarvan ze niet weten dat deze verboden of omstreden zijn. Er staat namelijk nergens in detail vermeld wat wel en niet mag.
Het is afwachten totdat de game echt uit komt in november of de zorgen van de spelers terecht zijn. Het kan ook meevallen, aangezien het nu nog lastig vast te stellen is waarvoor je wel of niet geband kunt worden.
Ook is het niet zeker of deze report opties er ook echt gaan komen. De data komt namelijk uit een beta, en DICE heeft al eerder gezegd dat er nog veel veranderd zal worden aan de game.

Populair Nieuws