Netflix toont eerste beelden Vikings: Valhalla

  Een einde van een serie betekent nog niet altijd dat hele franchise er ook gelijk mee stopt. Vikings heeft vorig jaar haar laatste seizoen gekregen, wat ook mag na zes seizoenen. Nu werkt Netflix alleen aan een opvolger, genaamd Vikings: Valhalla. De streamingdienst heeft vandaag de eerste beelden vrijgegeven van de opvolger van Vikings.

  History

  Tijdens de Geeked Week van Netflix toont het gigantische platform de eerste beelden van de nieuwe serie, Vikings: Valhalla. Het zijn beelden achter de schermen en duren slechts een minuut, maar het geeft wel een blik op hoe de productie ervoor staat. We krijgen ook heel wat sfeervolle beelden te zien en het oogt nu al als een waardige opvolger van Vikings.

  We moeten helaas nog wachten op een waardige trailer of teaser van de nieuwe serie, maar het lijkt al veel te gaan beloven. We krijgen waarschijnlijk een flinke lading aan gevechten en actie, maar ook rustige momenten zoals de eerste serie die had.

  Wanneer speelt Vikings: Valhalla zich af?

  Vikings: Valhalla speelt zich een eeuw na de gebeurtenissen van Vikings af. We maken dus een flinke sprong in de tijd en krijgen dit waarschijnlijk ook te zien in enkele omgevingen en gebouwen. De Vikingen in de serie moeten zich dan ook een weg banen door het veranderende Europa en zien te overleven in de gigantische gevechten die er plaatsvinden.

  We moeten voor meer duidelijkheid over de nieuwe serie helaas nog wachten tot Netflix dit vrijgeeft. Als we nu al een korte behind the scenes te zien krijgen, duurt het waarschijnlijk niet lang voordat we een volledige trailer kunnen verwachten.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.