Rainbow Six Quarantine krijgt officieel nieuwe naam

  De geruchten dat Rainbow Six: Quarantine anders genoemd ging worden, waren er al enige tijd. Eerst leek het zo te zijn dat de nieuwe naam Rainbow Six: Parasite ging worden, maar daar is nu verschil in gekomen nadat Ubisoft officieel de naamswijziging heeft bekendgemaakt. Op 12 juni krijgen we meer te zien van het nieuwe Rainbow Six Extraction.

  In de korte video die Ubisoft heeft gedeeld krijgen we te zien en te horen dat de game officieel anders gaat heten. Ook wordt er verteld dat we meer van de nieuwe game te zien gaan krijgen op 12 juni tijdens de Ubisoft Forward presentatie op E3 2021. Wat precies de reden is van de naamswijziging wordt niet genoemd, maar dat kan, net als wanneer de eerste geruchten van een naamswijziging omhoog kwamen, te maken hebben met de wereldwijde pandemie.

  Rainbow Six Extraction wordt ook geen competitieve shooter zoals Rainbow Six: Siege dat wel is, het gaat meer richting de stijl van overleven en wegkomen uit bepaalde gebieden zonder een teamgenoot achter te laten. Wat we exact mogen verwachten is nog niet duidelijk, maar daar krijgen we dus meer over te horen op 12 juni om 21:00 uur.

  Eerder gelekte gameplay van Rainbow Six Extraction

  Naast alleen een gerucht dat er een naamswijziging plaats zou vinden is er ook online al een flinke lading aan gameplay gelekt eerder dit jaar. In de stream konden we zien hoe spelers door levels moeten bewegen zonder gepakt te worden door vreemde wezens. Anders wordt het personage vastgezet totdat een ander diegene komt redden.

  Hoewel de gameplay niet enorm duidelijk is, geeft het al wel een idee van wat de game inhoudt. We krijgen waarschijnlijk ook op 12 juni meer officiele gameplay te zien van Ubisoft.

  Rainbow Six Quarantine

  Verkijgbaar vanaf 31 december 2021

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.