Netflix toont eerste beelden One Piece live-action serie

News
dinsdag, 20 juni 2023 om 9:00
onepiece 108 unit 00389r2c 1f1687188518
Netflix komt binnenkort weer met een nieuwe live-action adaptatie van een populaire anime. Nu heeft de streamingdienst de eerste beelden van de One Piece live-action serie getoond.
Op het gebied van anime zijn er enorm veel series, maar slechts weinig series hebben een reputatie opgebouwd zoals One Piece dat heeft gedaan. De serie loopt dan ook al enorm lang, met de eerste aflevering in 1999 en de show is voorlopig ook nog niet klaar - ondanks dat er al meer dan 1000 afleveringen zijn uitgezonden.
De franchise van bedenker Eiichiro Oda wordt later dit jaar nog verder uitgebreid. Netflix werkt namelijk aan een live-action serie van One Piece. Tijdens TUDUM 2023 heeft de streamingdienst eindelijk de eerste beelden getoond.
In de trailer hieronder kun je zien hoe Luffy D. Monkey, Zoro, Nami en meer bekende karakters tot leven zijn gewerkt in de live-action show.

Wanneer komt de One Piece serie uit?

Eerder heeft Netflix al bekendgemaakt dat de serie ergens in 2023 moet verschijnen, maar tijdens TUDUM is er ook wat meer duidelijkheid gekomen over de release. De streamingdienst heeft namelijk de specifieke releasedatum onthuld: 31 augustus.
De serie krijgt acht afleveringen, maar het is momenteel nog niet bekend of alle afleveringen ook op 31 augustus op Netflix worden gezet. De streamingdienst wisselt geregeld wekelijkse releases en één grote release af.