Live-action One Piece serie verschijnt op Netflix in 2023

News
maandag, 30 januari 2023 om 17:30
one piece luffyf1675092586
One Piece is de langstlopende anime serie aller tijden en dit jaar wordt het universum nog iets verder uitgebreidt. Netflix heeft namelijk aangekondigd dat de live-action serie van One Piece in 2023 op de streamingdienst verschijnt.
Netflix is een groot fan van het maken van live-action series van bekende animé en manga. Zo is het eerder al gekomen met onder andere live-action versies van Death Note, Cowboy Bebop, Bleach en Fullmetal Alchemist.
Daar komt dit jaar nog een grote naam bij. Netflix heeft namelijk aangekondigd dat de live-action serie van One Piece in 2023 op de streamingdienst verschijnt. Dat heeft het bedrijf gedaan via Twitter, waarbij ook protagonist Luffy van de achterkant te zien is - inclusief zijn iconische strooien hoed.

Wie speelt er in de One Piece serie?

Het is al een langere tijd bekend dat Netflix werkt aan een live-action versie van One Piece. De show werd aangekondigd in 2020 en wordt geleid door showrunners Matt Owens en Steven Maeda. De cast bestaat onder andere uit Inaki Godoy (Luffy), Mackenyu (Zoro), Emily Rudd (Nami) en Jacob Romero Gibson (Usopp).
One Piece is de langstlopende en één van de meest succesvolle anime aller tijden. In totaal zijn er nu al 1049 afleveringen van de serie verschenen. De manga is ook nog steeds niet klaar. Schrijven er illustrator Eiichiro Oda heeft ondertussen al 104 volumes gemaakt.