Eerste beelden live-action 'Avatar: The Last Airbender' gedeeld

News
zondag, 18 juni 2023 om 14:00
the last airbender 2
Netflix heeft tijdens hun jaarlijkse Tudum-event de allereerste setfoto's onthuld van de langverwachte live-action verfilming van 'Avatar: The Last Airbender'. Deze foto's geven ons een eerste blik op de hoofdrolspelers, gekleed in hun iconische kostuums. Het is een spannend moment voor fans van de geliefde serie.
Op de foto's, die op het Instagram account van Netflix te zien zijn, konden we eindelijk een glimp opvangen van Gordon Cormier in de rol van Aang, Kiawentiio Tarbell als Katara, Ian Ousley als Sokka en Dallas Liu als Zuko. Deze veelbelovende beelden hebben de verwachtingen alleen maar verhoogd.
Naast dit getalenteerde viertal zullen ook andere bekende acteurs hun opwachting maken in de serie. Daniel Dae Kim zal de rol van Fire Lord Ozai op zich nemen, terwijl Amber Midthunder Prinses Yue zal vertolken. Verder zullen Arden Cho, Danny Pudi en Paul Sun Hyung-Lee respectievelijk de rollen van June, The Mechanist en Uncle Iroh vertolken.

Vertraging The Last Airbender

Hoewel deze enthousiaste onthullingen voor veel opwinding hebben gezorgd, is er ook nieuws over een mogelijke vertraging in de release. Sinds de aankondiging in 2018 heeft de live-action show van Avatar: The Last Airbender enkele aanzienlijke veranderingen ondergaan. Het was dan ook niet geheel verrassend dat geruchten over een mogelijke uitstel tot 2024 de ronde deden. Netflix heeft deze speculaties bevestigd tijdens het event met een korte teaservideo, waarin werd vermeld dat de serie mogelijk later dan verwacht zal worden uitgebracht. Hoewel de video weinig concrete beelden bevat, laat het ons toch reikhalzend uitkijken naar een volledige trailer die hopelijk spoedig zal volgen.
In de tussentijd zullen fans geduld moeten hebben en zich verheugen op de toekomstige onthullingen en updates van deze langverwachte live-action adaptatie van Avatar: The Last Airbender.