Wat worden de gratis Xbox Games with Gold voor juli 2021?

Article
dinsdag, 22 juni 2021 om 10:30
20210621 left 4 deadf1624273149
Microsoft gaat komende week de nieuwe Xbox Games With Gold voor juli 2021 uit de doeken doen. Zo vlak na E3 weten we al wat we de komende maanden mogen verwachten in de Xbox Game Pass collectie en dat heeft volgens ons flink effect op de Gold games van de komende tijd. Dit verwachten we voor juli 2021.

Left 4 Dead

Tijdens de showcase van Xbox en Bethesda zagen we het een en ander voorbij komen over de nieuwe telg uit de stal van Bethesda’s Arkane, Redfall. Wanneer deze game uitkomt, is nog niet bekend. Wat wel al bekend is door de trailer is dat het een game is die je met vier spelers tegenover een vampierendreiging zet. Samenwerken is dus van enorm belang als je niet wil dat je in je nek gebeten wordt.
Gezien er ook nog een andere game. Back 4 Blood, onderweg is die je met vier spelers tegen een doorgeslagen zombiehorde laat knokken denken wij dat Xbox in deze richting zal denken met de Xbox Games with Gold voor juli 2021. Wij verwachten dan ook Left 4 Dead als gratis game voor de komende maand, om ons voor te bereiden op al het co-op speelplezier dat eraan zit te komen.
20210621 dark souls 2f1624273064

Dark Souls 2

Xbox zou een goede zet doen om in te spelen op de hype die nu rondom Elden Ring heerst. De From Software game kreeg tijdens E3 2021 een releasedatum en een nieuwe trailer om van te smullen. Een andere game uit de stal van From Software is Dark Souls en dat is een franchise die ons prima zou voorbereiden op dat wat er komen gaat.
Nu is Dark Souls ooit al als Xbox Game Pass game voorbij gekomen, dus het zou zomaar kunnen dat we komende maand Dark Souls 2 voor onze kiezen krijgen. Of Xbox daadwerkelijk met deze game gaat komen, is nog maar even de vraag.
20210613 among usf1623607320

Among Us

Microsoft speelt met de Xbox Games with Gold graag in op multiplayer. Nu is Among Us een perfecte multiplayer game die je snelle potjes met meerdere personen laat spelen. Er is altijd één speler de impostor die iedereen op moet zien te vreten en daar moeten alle andere spelers achter zien te komen.
De Whodunnit game komt naar Xbox, maar wanneer is niet bekendgemaakt. Daarbij krijgt de Xbox versie een multiplayer tot maximaal 15 spelers! Was een verrassing zou het zijn als Xbox ineens in juli 2021 komt met de release én meteen de volledige game inclusief DLC als gratis Xbox Game with Gold beschikbaar stelt.