Netflix laat je nu films en series verwijderen uit de 'verderkijken' lijst

  Netflix heeft recent een update uitgevoerd, waarbij een grote irritatie van gebruikers is opgelost. Vanaf nu kunnen abonnees namelijk films en series uit hun lijst van ‘verderkijken’ verwijderen.

  We hebben het allemaal wel een keer gehad. Je begint met een film of een nieuwe serie op Netflix en je verwacht dat je lekker vermaakt zal worden. Halverwege de film of na een paar afleveringen blijkt dat alleen helemaal niet het geval te zijn en je laat het voor wat het is. Sterker nog, je hebt geen enkele intentie meer om ooit nog met de film of serie verder te gaan.

  Ondertussen blijft de content alleen wel prominent op de frontpage van Netflix staan. Elke keer dat je inlogt laat de streamingdienst weten dat je die serie of film nog moet verder kijken. Gelukkig hebben we nu eindelijk de optie gekregen om die content uit de lijst met ‘verderkijken’ te verwijderen, dat meldt The Verge.

  Films en series verwijderen uit de lijst

  Wanneer je de Netflix app opent moet je op zoek gaan naar de ‘verderkijken voor...’ lijst. Zoek vervolgens de film of serie op die je er niet meer tussen wil hebben staan, druk op de drie puntjes en kies ‘Uit rij verwijderen’. Vervolgens zal Netflix je er in de toekomst niet meer mee storen.

  Voorlopig is de optie alleen te gebruiken in de Netflix app op Android. Voor iOS zal op 29 juni een update uitkomen, zodat ook gebruikers met een iPhone hun lijst kunnen aanpassen. Of en wanneer de optie ook naar andere platformen komt is nog niet bekend.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.