Netflix komt met ultieme F1 documentaire over Michael Schumacher

News
vrijdag, 27 augustus 2021 om 10:30
rsz credit private schumacherf1630051556
Als er één naam is die voor velen synoniem staat met Formule 1, dan is het wel Michael Schumacher. Netflix komt daarom binnenkort met een F1 documentaire over de zevenvoudig wereldkampioen, waar nu de eerste trailer van is vrijgegeven.
Vorig jaar heeft Lewis Hamilton het record van zeven wereldtitels kunnen evenaren, maar lange tijd zag het ernaar uit dat het record van Michael Schumacher nooit meer aangeraakt zou kunnen worden. De Duitse coureur leek in zijn tijd dan ook onaantastbaar en deed er alles aan om te winnen - zelfs als dat zou leiden tot een aantal controversiële momenten.
Om de geweldige carrière van Michael Schumacher te vieren komt Netflix binnenkort met een documentaire over de legendarische F1-coureur, simpelweg genaamd SCHUMACHER. In de film worden unieke archiefbeelden getoond van Michael’s prestaties in de racewereld en dat wordt afgewisseld met verschillende interviews - waaronder met Sebastian Vettel en de familie van Schumacher zelf. De film is dan ook de enige documentaire over Michael Schumacher waar zijn familie officieel toestemming voor heeft gegeven.
Netflix heeft ons alvast een voorproefje gegeven van wat we kunnen verwachten van de documentaire middels een trailer. Check hieronder de eerste beelden van de F1 docu SCHUMACHER.

Meer F1 docu’s op Netflix

De documentaire over Michael Schumacher is niet de eerste film of serie die Netflix maakt over de koningsklasse van de motorsport. De streamingdienst is natuurlijk eerder al gekomen met drie seizoenen Drive to Survive en daar zal begin 2022 ook nog eens een vierde seizoen bij komen. Daarnaast staat er ook een documentaire over de Argentijnse kampioen Juan Manuel Fangio op Netflix.