Netflix komt met documentaire over curatorschap Britney Spears

News
donderdag, 23 september 2021 om 15:00
pexels freestocksorg 987586 3f1625843971
Netflix brengt volgende week een documentaire naar buiten over het curatorschap van Britney Spears vader, James 'Jamie' Spears. Het curatorschap heeft voor veel controverse gezorgd en acties van fans van de zangeres. Britney vs Spears is vanaf 28 september te zien op Netflix.
Uit de Netflix trailer blijkt dat er in de documentaire een vertrouwelijk rapport wordt besproken dat iemand heeft gelekt die "dichtbij de curatele" staat.
Erin Lee Carr, de regisseur van Britney vs Spears, vertelde woensdag in een interview met L.A Times dat ze heeft geprobeerd contact te leggen met Spears om aan de documentaire te werken. Toen haar werd gevraagd wat ze dacht wat Britney van de film vond zei ze:
Carr heeft er wel voor gekozen gepaste beelden uit de tijd waarin Spears een mentale inzinking te laten zien in de documentaire, omdat ze eerder heeft aangegeven dat die periode traumatiserend voor haar is.

#Freebritney

Gedurende de helft van Britney Spears carrière als wereldberoemde popster heeft de zangeres niet de volledige controle over haar leven gehad. Hoewel er lang twijfels zijn geweest over de geestelijke gezondheid van Spears sinds 2007, is de zangers altijd door blijven gaan met haar carriere. Na meerdere comebacks hebben Britneys trouwe fans hun ongenoegen geuit over het feit dat de popster nog steeds onder curatele staat op 38-jarige leeftijd. De fans kwamen met de #Freebritney-beweging, waarbij ze door middel van social media aandacht vragen voor de zaak.
Eerder deze maand heeft de vader van Britney Spears plotseling opgeroepen om de curatele van zijn dochter helemaal op te heffen. Een paar weken eerder had Jamie Spears zijn werkzaamheden als curator al neergelegd, maar zou zelf op zoek gaan naar een vervanger.

Populair Nieuws