Netflix hitshow Beef lijkt een tweede seizoen te krijgen met nieuwe cast

News
dinsdag, 27 februari 2024 om 10:30
beef 101 unit 02723rc2 1f1681484859
De serie Beef was een groot succes op Netflix. Zo groot zelfs, dat er naar verluidt een tweede seizoen in de maak is met een gloednieuwe cast.
Toen afgelopen april de miniserie Beef op Netflix verscheen, werd de show al snel goed ontvangen door pers en het publiek. En het is niet alleen daarbij gebleven. Ook bij de award shows doet de serie het goed. Zo heeft Beef maar liefst vijf Primetime Emmy’s gewonnen, onder andere voor hoofdrolspelers Steven Yeun en Ali Wong.
Dankzij het succes van de show lijkt het er nu op dat Netflix en productiebedrijf A24 hebben besloten om groen licht te geven voor een tweede seizoen. Het doorgaans zeer goed ingelichte Deadline meldt namelijk dat er nu aan een nieuw seizoen wordt gewerkt door bedenker en executive producer Lee Sung Jin.

Nieuw seizoen, nieuwe cast

In het tweede seizoen van Beef gaat het verhaal van Danny Cho (Steven Yeun) en Amy Lau (Ali Wong) niet verder. Aangezien het een miniserie is, is dat verhaal afgesloten. In plaats daarvan wordt Beef naar verluidt nu een anthologie serie, met elk seizoen een compleet andere cast, net zoals True Detective.
Het nieuwe seizoen zou draaien om twee koppels die met elkaar in de clinch liggen. Daarvoor lijken er grote namen te zijn aangetrokken. Jake Gyllenhaal en Anne Hathaway zouden een koppel spelen, terwijl het awndere koppel voor de rekening wordt genomen door Charles Melton en Cailee Spaeny.