Netflix gaat volgende samenwerking aan voor games

News
vrijdag, 28 januari 2022 om 18:00
pexels freestocksorg 987586 3f1625843971
Netflix en RocketRide Games gaan samenwerken aan mobiele games. Netflix heeft vorig jaar de overstap gemaakt om mobiele games toe te voegen aan haar service.
Netflix heeft een samenwerking afgesloten met het Canadese gamesbureau RocketRide Games om samen mobiele games te maken. In december leverde RocketRide Games al twee titels af, namelijk Dominoes en Knitters. De komende maanden zullen er meer volgen.
De mobiele games van Netflix zijn inbegrepen als onderdeel va een Netflix-abonnement en bevatten geen advertenties of in-game aankopen. Spelers kunnen een game spelen door de mobiele Netflix-app te openen, waarin ze vervolgens de game kunnen openen.

Meerdere Netflix-games beschikbaar

Op dit moment zijn er twaalf games beschikbaar in de bibliotheek, waaronder Stranger Things: 1984 en Bowling Ballers, maar games zoals Stranger Things 3: The Game zijn ook te spelen op een console. In het aanbod zitten verschillende genres, waardoor er voor iedereen wat tussen zit.
In juli 2021 heeft Netflix bevestigd dat het bedrijf de dienst wil uitbreiden naar videogames. Sinds eind 2021 zijn de games uitgerold voor Android en werden later ook beschikbaar gemaakt voor iOS-gebruikers. iPhone-gebruikers moeten wel hun games los van elkaar downloaden om te conformeren aan de regels van de App Store.

Populair Nieuws