Meghan Markle spreekt de nieuwe Disneynature film Elephant in

  Op 3 april zullen er twee Disneynature films op Disney+ te zien zijn, namelijk Elephant en Dolphins Reef. De natuurfilmfilm Elephant zal worden ingesproken door Meghan Markle.

  Het verhaal van Elephant gaat over de Afrikaanse olifant Shani en haar zoon Jomo. In de film maken ze met hun kudde een reis van 1600 kilometer lang door de Kalahari-woestijn. De film staat in het teken van Earthday.

  Niet alleen de twee Disneynature films komen op Disney+ te staan, ook talloze films van National Geographic kun je op de streamingdienst bewonderen. Denk aan natuurfilms zoals America's National Parks, Wild Yellowstone, The Flood, JANE, Before the Flood, Planet of the Birds, Sea of Hope: America's Underwater Treasures, Kingdom of the White Wolf, Tree Climbing Lions, Hostile Planet en Wild Russia.

  Elephants Without Borders

  Ter ere van de Disneynature film Elephant steunt Disney de organisatie Elephants Without Borders. De organisatie beschermt de olifanten in Botswana tegen human-wildlife. Ze willen dat de mensen zo ver mogelijk uit de buurt blijven van de olifanten. Dat doen ze door de bevolking daar onderwijs te bieden en oplossingen te bedenken om de olifanten met rust te laten. Meghan Markle en prins Harry zetten zich regelmatig in voor deze organisatie.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.