Nieuwe Cyberpunk 2077 details tonen Braindance

  Cyberpunk 2077 is er klaar voor. Dat blijkt maar eens te meer uit de Night City wire stream die CD Projekt Red vandaag hield. De game kreeg een hoop nieuwe details. Hieronder valt een nieuwe trailer, verse gameplay en ontdekten een nieuwe feature genaamd Braindance.

  Tijdens de Night City Wire stream toonde CD Projekt Red een nieuwe feature voor haar aankomende game. De nieuwe feature Braindance laat je geuren, geluiden en beelden ervaren die er eerder waren. Braindance krijg je nadat je met Lizzie in aanraking komt en kun je gebruiken op als een soort detective aan de slag te gaan. De feature komt uit eerdere Cyberpunk verhalen en zorgt ervoor dat de gebruiker eerdere ervaringen van andere kan zien. In de gameplaybeelden is een dood karakter te zien, waarbij Braindance uitgevoerd wordt. Vervolgens is te zien hoe diegene om het leven is gekomen.

  Zorgt voor achtergrond

  Braindance is geen klein onderdeel van de game. Het wordt gebruikt om je meer gevoel te geven van de wereld waarin je rondloopt. De functie zorgt er namelijk voor dat je flink wat achtergrond van Cyberpunk 2077 krijgt, maar ook van andere Cyberpunk verhalen dingen meekrijgt. Daarnaast zal Braindance onderdeel uitmaken van het verhaal. De feature kan gebruikt worden door agenten én bounty hunters of assassins zoals jij. Dit geeft aan dat dit ook gebruikt kan worden door anderen om zo achter jou aan te komen. Of dat het geval zal zijn in de game, is nog niet bekend.

  Enorme open wereld vol toffe details

  Dit is niet het enige dat Cyberpunk 2077 ons aan features geeft. De enorme open wereld zit vol met plekken om ontdekt te worden en overal zijn bendes actief die je naar het leven staan als je de verkeerde keuzes maakt. Terwijl je de stad ontdekt kun je ook aan jezelf sleutelen in de game. Zo kun je ervoor kiezen om tussen klassen te wisselen en sterker te worden of juist je tegenstander voor je te laten knokken door hem of haar te hacken.

  Keanu Reeves zal je tijdens je avontuur begeleiden als Johnny Silverhand. Zijn rol in de game zal aanzienlijk zijn, gezien hij in je hoofd zit. Tot we met Reeves in ons hoofd mogen rondlopen in Night City duurt nog even. De game staat namelijk gepland voor een release in november.

  Cyberpunk 2077

  Verkijgbaar vanaf 19 november 2020

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.