Nedgame gaat los met sale op Switch, PS5, PS4 en Xbox games!

News
maandag, 27 december 2021 om 11:00
deathloop headerf1631525487
Wil je voor het einde van het jaar je game-collectie nog aanvullen, dan moet je nu bij Nedgame zijn. De Nederlandse webshop heeft nu namelijk een sale, waardoor je kan profiteren van veel korting op Nintendo Switch, PS5, PS4 en Xbox games.
Gamen is een dure hobby. Voor de nieuwe consoles moet je al diep in de buidel graven, helemaal als je er eentje van Marktplaats of Ebay haalt, en dan zijn er nog alle games die elk jaar uitkomen. De komende maanden zal het mogelijk ook weer een slagveld worden voor je portemonnee, met alle toppers die uitkomen in de eerste maanden van 2022.

Uitgebreide game sale bij Nedgame

Wil je goedkoop je game-collectie aanvullen, dan is het verstandig om nu in te slaan bij Nedgame. De online winkel is namelijk bezig met een sale, waardoor je veel geld kan besparen op toppers voor de Nintendo Switch, PS5, PS4 en Xbox consoles. Wij hebben alvast de beste deals voor je op een rij gezet.
Naast deze deals heeft Nedgame nog veel meer games die nu met veel korting worden verkocht. Check hier alle titels in de sale. Wil je games voor nog minder geld binnen halen, check dan ook de dagelijkse gratis games van de Epic Games Store.

Populair Nieuws