Nederlandse studio komt met open-world camper game Outbound

News
woensdag, 14 februari 2024 om 7:00
outboundf1707840364
Er komt een opvallende game van Nederlandse bodem aan. De studio Square Glade Games komt namelijk met een open-world camper game genaamd Outbound.
Jaarlijks komen er enorm veel games uit. Afgelopen jaar was er zelfs een record op Steam. Maar liefst 14.532 games werden er op het platform uitgebracht. Daardoor is er bijna voor ieder wat wils iets te vinden.
Ben je bijvoorbeeld een groot fan van campers, dan heb je nu ook iets om naar uit te kijken. De Nederlandse studio Square Glade Games heeft namelijk een nieuwe game genaamd Outbound aangekondigd middels Steam en een trailer.

Je eigen camper ontwerpen

Outbound speelt zich af in de nabije toekomst, in een utopische wereld. De speler krijgt een lege camper tot zijn beschikking om de kleurrijke wereld mee te verkennen. Op je eigen tempo kan je vervolgens materialen verzamelen in de wereld om je camper verder mee uit te bouwen en in te richten. En dat gaat een stuk verder dan je misschien zou verwachten.
Het is nog niet bekend wanneer Outbound precies uitkomt. De ontwikkelaar organiseert een Kickstarter voor de ontwikkeling van de game en de campagne gaat binnenkort van start.