Nederlandse map voor Call of Duty Warzone 2.0 officieel onthuld

News
donderdag, 08 juni 2023 om 12:00
call of duty warzone 20 vondel mapf1686212176
Er waren al meerdere leaks, maar nu is het eindelijk officieel. Activision Blizzard heeft seizoen 4 van Call of Duty Warzone 2.0 aangekondigd, inclusief een Nederlandse map.
Al sinds april zijn er geruchten dat er een Nederlandse map naar Call of Duty Warzone 2.0 komt, die sterk is geïnspireerd door Amsterdam. Dat kwam namelijk door de naam ‘Vondel’ die opdook in de code van de game. Later verschenen er ook nog eens een aantal gelekte foto’s.
Het was dus een publiek geheim dat er een Nederlandse map zou komen voor Call of Duty Warzone 2.0, maar Activision Blizzard heeft die nu officieel aangekondigd. De map wordt toegevoegd met seizoen 4 van de game.
Vondel is gemaakt door de ondersteunende studio Beenox en er zijn duidelijk wat creatieve vrijheden genomen. In de aankondiging staat namelijk dat de map 15 duidelijke points of interest krijgt, waaronder ‘een middeleeuws kasteel die teruggaat naar de tijd van de Saksen, een verlaten dierentuin, een Greek Revival-stijl stadhuis en een voetbalstadion’. En daarnaast zijn er natuurlijk veel grachten.

Nieuwe modus voor Warzone

Naast de nieuwe map worden er natuurlijk ook nog andere dingen toegevoegd door middel van de seizoen 4 update. Zo komt er een nieuwe modus genaamd Lockdown, die is geïnspireerd door de modus Hardpoint. In Lockdown moeten meerdere teams proberen om punten te veroveren en vast te houden, in plaats van als laatste overblijven.
Seizoen 4 van Call of Duty Warzone 2.0 gaat van start op 14 juni op alle platformen. Datzelfde geldt voor de seizoen 4 update van Call of Duty Modern Warfare 2.