‘Nederlandse Warzone 2.0 map heeft deze locaties’

News
donderdag, 01 juni 2023 om 14:30
warzone 20f1663316137
Er gaan al enige tijd geruchten over de volgende grote map voor Call of Duty Warzone 2.0. Naar verluidt heet deze Vondel, meteen een grote aanwijzing dat de map in Amsterdam gesitueerd is. Nu beweert een leaker te weten welke locaties uit de hoofdstad zoal in de game te vinden zijn.
Het lijkt goed mogelijk dat Nederlandse Call of Duty-spelers in het komende seizoen een klein voordeel hebben, als je een beetje bekend bent met de hoofdstad, tenminste. De nieuwste map voor Call of Duty Warzone 2.0 zou namelijk gebaseerd zijn op Amsterdam. De specifieke locaties zouden nu ook bekend zijn.
Task Force Leaks heeft in een Twitter-thread namelijk de points of interest van de nieuwe map op een rijtje gezet. Die worden in de thread vertegenwoordigd door foto’s van de echte locaties. Op elke foto is ook een naam geplakt, al is niet helemaal duidelijk of dat de namen zijn die in de game gebruikt gaan worden.
Locaties die voorbijkomen zijn wat herkenbare en monumentale gebouwen in de stad, zoals het Rijksmuseum en het Centraal Station. Ook het Nemo en de Johan Cruyff ArenA lijken deel te worden van de map. Uiteraard is hier nog niets van bevestigd.

Wanneer komt de Vondel map naar Call of Duty?

Als dit alles waar is, kunnen we als het goed is binnen afzienbare tijd Amsterdam overhoop schieten in Call of Duty. Het nieuwe seizoen zou namelijk op 14 juni beginnen. Gelijk vanaf die datum wordt ook de nieuwe map verwacht.