Nederlands Elftal verschijnt tijdens het EK ook op het witte doek

News
dinsdag, 28 mei 2024 om 14:00
voetbal publiekf1645632584
Als je de wedstrijden van het Nederlands Elftal tijdens het aankomende EK op een groot scherm wil zien, dan hoef je niet een enorme TV aan te schaffen. De wedstrijden zijn namelijk ook op het witte doek te zien.
Over iets meer dan twee weken vindt de allereerste aftrap plaats op het EK in Duitsland. De openingswedstrijd tussen het gastland en Schotland gaat namelijk op 14 juni van start in de avond. Het Nederlands elftal moet dan nog even wachten voordat het in actie mag komen, want de eerste wedstrijd van Oranje is op zondag 16 juni.
Zo’n groot voetbaltoernooi is een goed moment voor veel mensen om een nieuwe televisie in huis te halen. Je wil de wedstrijden immers wel goed kunnen zien op een mooi scherm. Maar als je echt wil genieten, dan moet je bij Pathé zijn.
De bioscoopketen heeft namelijk aangekondigd dat alle wedstrijden van het Nederlands elftal op het witte doek te zien zijn. Achttien bioscopen van Pathé doen meer aan het evenement, van Amsterdam tot aan Zwolle. Kaartjes voor de wedstrijden zijn 7,50 euro per stuk en zijn nu alvast te bestellen voor de poulewedstrijden van het Nederlands elftal. Dit zijn de data voor de wedstrijden die nu op de planning staan:
  • Polen - Nederland: zondag 16 juni om 15:00
  • Nederland - Frankrijk: vrijdag 21 juni om 21:00
  • Nederland - Oostenrijk: dinsdag 15 juni om 18:00

Door tot de finale?

Natuurlijk zijn er mogelijk nog meer wedstrijden voor het Nederlands elftal. Als Oranje namelijk de poulefase doorkomt, dan kunnen er nog flink wat wedstrijden op de planning staan voor de knockoutfase. Misschien zelfs het de finale als het elftal boven zichzelf uit weet te stijgen.
Ongeacht dat die wedstrijden nog niet te vinden zijn op de website van Pathé, zullen ook die duels te zien zijn op het witte doek. Zodra Nederland doorgaat naar de volgende fase en bekend is wanneer de wedstrijd plaatsvindt, zullen er kaartjes worden verkocht voor de wedstrijd.

Populair Nieuws