Michael Jordan siert speciale cover van NBA 2K23

News
dinsdag, 05 juli 2022 om 17:30
nba 2k23 michael jordanf1657033939
2K Games heeft een samenwerking gesloten met de levende legende Michael Jordan. De basketballer zal namelijk verschijnen op niet één, maar twee speciale covers van NBA 2K23!
Michael Jordan is misschien wel de meest bekende basketballer aller tijden en heeft een kast vol prijzen thuis staan. Zo is Jordan veertien keer NBA All-Star geworden, zes keer NBA World Champion, is hij vijf keer uitgeroepen tot de Kia NBA Most Valuable Player en staat hij in de Naismith Memorial Basketball Hall of Fame.
Nu mag Michael Jordan nog een speciale eer op zijn naam schrijven. 2K Games presenteert namelijk voor NBA 2K23 twee speciale versies van de game. De Michael Jordan Edition heeft de legendarische basketballer op de cover staan, terwijl op de Championship Edition van de game de jersey van Jordan prijkt. 2K heeft dan ook niet zomaar gedaan voor NBA 2K23, want Jordan staat onlosmakelijk verbonden met zijn rugnummer: 23.
De Championship Edition van NBA 2K23 is een premium versie die niet alleen de game huisvest, maar ook een abonnement van NBA League Pass. Dat betekent dat je met de speciale versie ook twaalf maanden lang de actie in de NBA kan volgen. Eerder was er al een speciale Michael Jordan-versie voor NBA 2K16.

Uitdagingen van Michael Jordan voltooien

Naast zijn gezicht en jersey op de speciale covers van NBA 2K23 komt Michael Jordan ook op een andere manier terug in de basketbalgame. In de game kunnen spelers namelijk weer aan de slag met The Jordan Challenge.
Met deze gamemodus zal je vijftien iconische momenten uit de carrière van Jordan moeten nabootsen op het basketbalveld. Tien van deze uitdagingen zaten al in NBA 2K11, maar keren nu terug, samen met vijf gloednieuwe challenges.
De andere covers voor NBA 2K23 zullen binnenkort bekendgemaakt worden. De game zelf komt uit op 9 september 2022.

Populair Nieuws

Laatste Reacties