NBA 2K21 next-gen trailer toont ray tracing kracht

News
dinsdag, 06 oktober 2020 om 16:00
nba 2k21 next gen gameplay trailer thumbnailf1601982575
2K heeft officieel de eerste beelden van de next-gen NBA 2K21-versie uit de doeken gedaan. De nieuwe variant van de populaire basketbal-titel heeft edities voor de PlayStation 5 en Xbox Series X in de maak die vanaf de releasedatum beschikbaar worden gemaakt. Check hier nu snel de eerste beelden van de NBA 2K21 next-gen trailer.
De gameplay trailer van NBA 2K21 laat next-gen beelden zien van gameplay die rechtstreeks is opgenomen vanaf de PS5. Duidelijk is dat het licht veel beter reflecteert op de zwetende hoofden, iets wat mede mogelijk is gemaakt door middel van ray tracing. Deze techniek zorgt ervoor dat licht realistischer weerkaatst wordt op verschillende oppervlakken.
Bekijk de trailer nu snel hieronder.

NBA 2K21 next-gen versie al snel beschikbaar

NBA 2K21 is natuurlijk in september oorspronkelijk al verschenen. In onze NBA 2K21 review kun je lezen wat we van de titel op de PlayStation 4 vonden. De next-gen versies van de game worden gespreid uitgebracht. Zo is de Xbox Series X versie op 10 november direct beschikbaar met de release van de nieuwe Microsoft console.
De PS5 versie komt gelijktijdig uit met de PS5 zelf op 19 november. Spelers die de speciale Mamba Edition van NBA 2K21 al hebben gekocht voor de PlayStation 4 en Xbox One kunnen via een upgrade ook toegang krijgen tot de next-gen versie. Onduidelijk is nog of er een losse upgrade-mogelijkheid komt voor spelers die de standaard editie hebben gekocht van hun favoriete basketbal-game.