Naughty Dog deelt eindelijk weer beelden The Last of Us multiplayer game

News
woensdag, 04 januari 2023 om 22:00
the last of us multiplayer game concept artf1672849963
Fans wachten al een lange tijd op de multiplayer game van Naughty Dog, die zich afspeelt in het The Last of Us-universum. De studio heeft nu eindelijk weer beelden van de game gedeeld.
Waar Naughty Dog eerst voornamelijk bekend stond op de Uncharted games, staat de laatste jaren The Last of Us-franchise vol in de spotlight. Zo kunnen fans uitkijken naar de release van The Last of Us serie op HBO Max deze maand en in maart verschijnt ook de PC-versie van The Last of Us Part 1 - de remake van het eerste deel die in september voor de PlayStation 5 verscheen.
En dan is er ook nog The Last of Us multiplayer game. Naughty Dog werkt er al een tijdje aan, maar we hebben nog weinig gehoord over het project. Eerst zou het een modus worden voor The Last of Us Part 2, maar nu is het opgeschaald naar een complete, standalone multiplayer game.

Nieuwe beelden van The Last of Us game

In een nieuwe blogpost blikt Neil Druckmann, de co-CEO van Naughty Dog, vooruit op het komende jaar. Daarin deelt Druckmann ook weer nieuwe beelden van de aankomende game. Het gaat om een stuk concept art, waarop een enorm gestrand cruiseschip is te zien en twee personages op de voorgrond.
Aangezien het tiende jubileum van The Last of Us is in juni, kunnen fans waarschijnlijk ook uitkijken naar meer nieuws rondom de game in die maand. Druckmann zegt namelijk dit jaar eindelijk meer details te gaan delen over de multiplayer game. Nog even afwachten dus voor de fans!